29.3.11

Lost World of Tambun..... Fun Place for kids


Kami anak beranak memang tak suka menghampakan keinginan ayah..dengan harapan agar ayah sihat dan ceria seperti orang lain supaya boleh bekerja dengan baik..wahh..ayat ni..sungguh menusuk hati ummi..hehe

Ini adalah kali ke-4 sepanjang 8 tahun perkahwinan pegi kat Tambun ni..Tak macam Zoo Taiping..bayaran masuk boleh lah tahan harganya..tapi kat Tambun ni bayaran masuk untuk kami sekeluarga sahaja RM 140.00...Belum masuk makanan lagi...nasik ayam sahaja berharga RM 6.00 tanpa kuah sup...tapi what to do....hmm 






Sesiapa yang sedang merancang nak pegi tu..di bawah adalah rate ticket untuk Lost World of Tambun.
Park Rates
Adult RM38.00 per person
Children (below 12 years old) RM32.00 per person
Children below
90cm in height
Free of Charge

Sedikit gambar di tempat permainan air sahaja..photographer(sayalah..hehe) tak ada mood nak ambik banyak gambar sebab cuaca tak berapa bagus..dan  tengok ayah tak berapa larat maka ummi pun tak ada mood nak ambik gambar banyak2..cukuplah sikit


Share this article :